TURN CAMP

Verbindingen en samenwerkingen stimuleren tussen onze leden is één van de pilaren waarop de Club rust.

We organiseren daarvoor het hele jaar door dagen en weekenden waarin (potentiële) Turnleden hun ideeën, werk en dromen delen, kennis en ervaring uitwisselen en nieuwe samenwerkingen aangaan.

Een terugblik van TurnCamp afgelopen mei

Programma seizoen 2018-2019

30 september 2018 – TurnDay

We vieren ons éénjarig bestaan!

Een dag voor actieve en ambitieuze veranderaars, kunstenaars, creatieven, kantelaars, omdenkers en friskijkers die zich inzetten voor een samenleving die verbonden, duurzaam en mooi is.

Turnleden presenteren wat ze doen, delen kennis, ideeën en committeren zich aan nieuwe samenwerkingen. En vervolgens gaan bouwen aan een concrete stap vooruit waarmee we zelf het komende jaar Het Verschil gaan maken.

KOM als je aansluiting zoekt bij een inspirerend en concreet project.
KOM als je rondloopt met plannen die schreeuwen om uitvoering.
KOM als je wilt zien hoe artistieke en creatieve professionals hun idealen omzetten in een tastbare vorm.

Bekijk het programma. Precieze tijd en locatie volgt.

Geef je hier op als je je droom, verhaal of idee wilt delen op 30 september.

November 2018 – TurnCamp “Personal Being” waarin we de Turn onderzoeken die nodig is in het persoonlijke, dagelijkse leven. Als je een rol van betekenis wilt spelen bij positieve verandering in de wereld, is het immers nodig om je bewust te zijn van je eigen rol, je specifieke kracht en mogelijkheden om het verschil te maken.

Januari 2019 – TurnCamp “Local Acting”. Hierin gaan we in op projecten die buiten de gebruikelijke kaders van de kunstwereld plaatsvinden. Wat verandert er als kunstenaars een relatie aangaan met een specifieke plek en plaatselijke bevolking hierbij betrekken? Hoe maken we een Turn van resultaatgericht naar procesgericht werken?

April 2019 – TurnCamp Global Thinking. Wat is de rol van de kunstenaars-mindset bij een wereldwijde Turn naar duurzaamheid en sociale rechtvaardigheid? Hoe kunnen wij, individuele creatieve professionals, een rol van betekenis spelen bij deze grote, wereldwijde vraagstukken?