LOCAL ACTING | een turn in onze omgeving

The Turn Club helpt bij het aanpakken van taaie maatschappelijke vraagstukken

Met een kunstenaars-mindset is het mogelijk om concrete, lokale, hardnekkige en complexe maatschappelijke vraagstukken te ontwarren.
Rondom scherpe vragen vinden wetenschappers, ervaringsdeskundigen en kunstenaars elkaar. Zo verdwalen we niet in complexiteit, gaan we het ook niet uit de weg, maar vinden we een praktische aanpak door verbinding, uitwisseling en direct contact.

Wij zijn ervaren intermediairs, creatieve ondernemers en kunstenaars die (lokale) overheden, non-profit organisaties en instellingen kunnen helpen om een vastgelopen situatie te doorbreken of een taai vraagstuk aan te pakken.

In samenwerking gaan we maatschappelijke vraagstukken op creatieve wijze te lijf, draaien en turnen we van alles om en verkennen we in gezamenlijkheid nieuwe wegen naar de toekomst.

The Turn Club biedt kunstenaars, onze leden, het platform om (pro)actief en op basis van hun persoonlijke interesse en ervaring concreet aan de slag te gaan met urgente maatschappelijke vraagstukken.

In aansluiting op de uitdagingen van organisaties en lokale overheden, ontwerpen we (volledig op maat) inspirerende ontmoetingen, korte interventies en impactvolle samenwerkingstrajecten. Daarvoor ontwikkelen we een TurnMethode waarin zes stappen te onderscheiden zijn.

We ontwikkelen nieuwe coalities van (inhoudelijk) partners en financiers om originele, kansrijke samenwerkingsverbanden te creëren die de aanpak van een complex maatschappelijk vraagstuk met een kunstenaars-mindset mogelijk maakt.

Zo werken we aan een turn in onze directe omgeving.

Heb jij een complexe uitdaging of een Grote Vraag? Lees hier wat wij kunnen betekenen voor jouw organisatie, event, bijeenkomst of training.