Eelko Hamer

Wat ik doe: Ik laat zien waar jij kan vernieuwen. Ik breng precies die gebieden in kaart waar voor jou specifiek de kansen liggen, waar jij het makkelijkst kan winnen. Ik ben een Creatief Strateeg.

“Mijn aanpak en het effect van mijn denken werkt juist voor mensen met grote idealen.”

Dit ben ik in de wereld aan het veranderen: Zou jij niet voorop willen lopen voor de toekomst in plaats van vol zitten met wat vandaag de dag van jou vraagt? Ik verbind onderscheidende ideeën. Hiervoor zoek ik altijd originele geesten om samen te zorgen voor wederzijdse inspiratie en groei.

“Ik werk aan uiteenlopende projecten, voor zowel grote commerciële bazen als projecten gerelateerd aan kunst. Mijn droom is om meer “muziek” in business te brengen, de kracht van emotie te koppelen aan het functioneel denken van bedrijven.”

Waarom The Turn Club belangrijk is voor mij: Dat vinden van de persoonlijke kans doe ik ook voor Merlijn. Steeds weer in een nieuwe fase, bij elke nieuwe turn. Deze vriendschappelijke band is voor mij veel waard. Want anders kijken, een toekomst beeld schetsen en nieuwe kaders scheppen is voor mij iets dat je persoonlijk doet, dat je echt samen doet, in interactie met elkaar.

“Hoe groter het ideaal is, hoe beter je moet beginnen te luisteren naar de ander. – Ik denk, praat, vraag, onderzoek, ontdek, neem niks voor waar aan. Zo creëer ik samen met jou een proces waarin jij onbevooroordeeld en effectief luistert voordat je overgaat tot interpretatie en realisatie van je dromen.”

website: eelko.com

Contacteelko@eelko.com

Matches: Eelko verbond The Turn Club aan de Diaconie Amsterdam en aan het Verbond van Verzekeraars waar Merlijn een training gaf.