Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

LID // SpeakUp Amsterdams OV en Europees vervoer // Amsterdam

13 mei @ 7:30 pm - 10:00 pm

Merlijn Twaalfhoven is uitgenodigd door GroenLinks A’dam Zuid om te komen vertellen over onze methode die we aan het ontwikkelen zijn om internationale reizen handig en inspirerend te maken met het doel mensen uit het vliegtuig te krijgen en in de trein.

In aanloop naar de Europese Parlementsverkiezingen nodigt GroenLinks je graag uit in Theater Bellevue voor een speciale SpeakUp over personenvervoer.

Ze willen en moeten meer investeren in (Amsterdams) OV – óók de wens van Brussel – maar waar en hoe doen wij dat het beste? We willen meer treinen en minder vliegen in Europa, maar wie richt toch die Europese Spoorwegen eens op?

Twee deskundigen zullen de avond starten met het geven van hun visie, waarna we samen in gesprek zullen gaan.

Richard Emmerink zal spreken over het vinden van de balans tussen lokale en globale (milieu-) problematiek zoals luchtverontreiniging, CO2 reductie, geluidsoverlast en de positieve bijdrage van internationaal vliegen voor de maatschappij.

Richard is Directeur Corporate Development bij de SchipholGroep en werkte voorheen oa bij de Connexxion Openbaar Vervoer, Abellio Group en McKinsey.

Merlijn Twaalfhoven van de Turn Club zal vertellen hoe zij een methode ontwikkelen om internationale reizen handig en inspirerend te maken met het doel mensen uit het vliegtuig te krijgen en in de trein. The Turn Club is een samenwerkingsverband van kunstprofessionals en bruggenbouwers die maatschappelijke vraagstukken aanpakken met een “kunstenaarsmindset”.

Merlijn is componist van interactieve muziekervaringen, ambassadeur voor schoonheid, verbeeldingskracht en creativiteit bij wereldproblemen. Hij is de oprichter van The Turn Club.

Inloop 19.30 uur, programma 20.00 – 22.00 uur.

Gegevens

Datum:
13 mei
Tijd:
7:30 pm - 10:00 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/2019249758381049/

Gegevens

Datum:
13 mei
Tijd:
7:30 pm - 10:00 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/2019249758381049/