Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

CLUB // Gezamenlijke Nieuwjaarsreceptie // Amsterdam

17 januari @ 5:00 pm - 7:00 pm

nieuwjaarsreceptie

The Turn Club bouwt aan een netwerk van organisaties die aan TurnLeden ruimte en mogelijkheden kunnen geven, om midden in de samenleving betekenisvol werk te doen.

Op donderdag 17 januari presenteren we ons samen met een actieve groep sociaal-maatschappelijke organisaties die zich elk op eigen wijze inzetten voor de meest kwetsbaren in de stad.

_____

Vanuit Amstelhoven, een dynamische plek vol ontmoeting en noodzaak werken we samen aan een inclusieve samenleving waar gestreden wordt tegen onrecht en het goede leven wordt gevierd.

Blend Amsterdam, Wereldhuis, Kantelingen, Restorative Justice NL, Jongerenrechtbank NL, Dokters van de Wereld, Firma Hoe dan Wel, Not For Sale/ Dignita, Burennetwerk, IOM, The Turn Club, Huis van de Tijd, Serve the City, Ympact020, Adam helpt, Protestantse Kerk Amsterdam en de Protestantse Diaconie nodigen u van harte uit voor onze gezamenlijke nieuwjaarsreceptie op:

Datum: donderdag 17 januari
Tijd: 17:00 -19:00 uur
Locatie: Corvershof, Nieuwe Herengracht 18

Onder de feestelijke begeleiding van de Wereldhuis Fushion Band willen we de het glas heffen en samen toosten op een inspirerend nieuw jaar!

meld je hier aan!

Gegevens

Datum:
17 januari
Tijd:
5:00 pm - 7:00 pm
Evenement Categorie:

Locatie

Corvershof
Nieuwe Herengracht 18
Amsterdam,
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
17 januari
Tijd:
5:00 pm - 7:00 pm
Evenement Categorie:

Locatie

Corvershof
Nieuwe Herengracht 18
Amsterdam,
+ Google Maps